Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli asker olduğunu görmek

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işaret eder.

Rüyada sürekli asker olduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada sürekli asker olduğunu görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli askere gitmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, rütbesinin yükseleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sürekli asker görmek malının da hiç olacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada sürekli kıyafet denemek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe tabir olunur.

Rüyada sürekli böcek görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada sürekli bir şeylerden kaçmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret eder.

Rüyada sürekli eski işyerini görmek elinin darlaşacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli biriyle kavga etmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments