Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada az kar yağdığını görmek

Rüyada az kar yağdığını görmek

Rüyada az kar yağdığını görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada az kar yağdığını gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada çok kar yağdığını görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, günden güne sorunlarının artacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulur.

Rüyada yaz mevsiminde kar yağdığını görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten kar yağdığını görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada odaya kar yağdığını görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada bembeyaz kar yağdığını görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada ağustosta kar yağdığını görmek arkadaştan görülecek faydaya, azalacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilkbaharda kar yağdığını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada mavi kar yağdığını görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments