Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu limon görmek

Rüyada sulu limon görmek

Rüyada sulu limon görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sulu limon gördüyseniz:

  • Dikkatinizi vermeniz gereken şeyler var.

Rüyada sulu limon görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sulu peynir görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sulu dere görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulu şeftali yemek tartışmalar yaşanacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işlerin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu çamurda yürüdüğünü görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada sulu süt görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada sulu elma yemek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu ayva yemek verdiği sözleri yerine getireceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments