Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu patates yemeği görmek

Rüyada sulu patates yemeği görmek

Rüyada sulu patates yemeği görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada sulu patates yemeği gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Rüyada sulu patates yemek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada patates sulusu yemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sulu patates yemeği yemek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalettir.

Rüyada sulu patates yemeği görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına tabir olunur.

Rüyada patates sulusu görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, borcunun çok olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulu patates görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çalıştığı yerde amir olacağına alamet eder.

Rüyada sulu yemek yemek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Rüyada sulu yemek yapmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments