Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan çıkarılmak

Rüyada sudan çıkarılmak

Rüyada sudan çıkarılmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sudan çıkarılmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızdaki rahatlık, diğer konulardaki sorunlarınıza rahatça eğilmenize imkan verecek.

Rüyada sudan çıkarılmak kafasının sakinleşeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işarettir.

Rüyada sudan araba çıkarmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sudan çıkan balık görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sudan anahtar çıkarmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sudan korkmak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada çamurlu sudan geçmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi alamet eder.

Rüyada sudan para çıkarmak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ata binip sudan geçmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments