Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yürümek

Rüyada suda yürümek

Rüyada suda yürümek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok daha fazla adım atacağına inanılır.

Rüyada suda yürümek gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada bulanık suda yürümek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına delalettir.

Rüyada tuzlu suda yürümek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada yağmurlu suda yürümek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada akan suda yürümek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada suda yürümek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kirli suda yürümek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda yürümek başarılı bir kariyere sahip olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, fikirlerinin çatışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda batmadan yürümek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments