Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayva suyu içmek

Rüyada ayva suyu içmek

Rüyada ayva suyu içmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kirli işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayva suyu içmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Rüyada ayva suyu içmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe su içmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada köpüklü su içmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşu suyu içmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak testiden su içmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada ballı su içmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabıdan su içmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın ağzından su içmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments