Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yıkandığını görmek

Rüyada suda yıkandığını görmek

Rüyada suda yıkandığını görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada suda yıkandığını gördüyseniz:

  • Olayları netleştirmek için karşı tarafın üzerine gidebilirsiniz.

Rüyada çamurlu suda yıkanmak huzur ve kazanç getireceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına inanılır.

Rüyada eşinin suda boğulmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, iyilik görüleceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada suda yaratık görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda inek görmek hileye, fesada bulaşacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulur.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak güvenini sarsacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda at görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments