Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişen yumurta görmek

Rüyada pişen yumurta görmek

Rüyada pişen yumurta görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada pişen yumurta gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada pişmiş yumurta vermek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sorunlarını unutacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Rüyada az pişmiş yumurta yemek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, masrafların altında kalacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş yumurta yemek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda pişmiş yumurta görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş yumurta sarısı yemek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada pişmemiş yumurta sarısı görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada pişmemiş yumurta görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek canını ve malını hiçe sayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments