Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda köpek görmek

Rüyada suda köpek görmek

Rüyada suda köpek görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada suda köpek gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Rüyada suda köpek görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen köpek görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulan köpek görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına yorulur.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda köpek balığı görmek eline geçen paraları tutamayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada suda kara yılan görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda solucan görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada suda yıkandığını görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments