Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda kaybolmak

Rüyada suda kaybolmak

Rüyada suda kaybolmak işlerinin de bir düzene oturacağına, tüm sorunlarının biteceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işarettir.

Rüyada suda kaybolmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada suda kaybolduğunu görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada birinin suda kaybolduğunu görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda kaybolmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, asık yüzlerin güleceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada suda kaybolmak zorlukları aşacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, işinde en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işarettir.

Rüyada tünelde kaybolmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğin kaybolduğunu görmek daha fazla mal sahibi olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şehirde kaybolmak borcunun da hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments