Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oglunu kaybolmuş görmek

Rüyada oglunu kaybolmuş görmek

Rüyada oglunu kaybolmuş görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada oglunu kaybolmuş gördüyseniz:

  • Plan veya programınızın yaptıklarınızdan daha fazlasına ihtiyacı var.Ani tepkiler aksiliklere veya şanssız durumlara neden olabilir.

Rüyada denizde kaymak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet eder.

Rüyada kan kaybından ölmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulur.

Rüyada çatıdan kaymak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada kızakta kaymak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni kaymak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybolmuş görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, dünya malının çoğalacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada valizini kaybettiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments