Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda el yıkamak

Rüyada suda el yıkamak

Rüyada suda el yıkamak özellikle para konusunda şansının açılacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, konfor içinde yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada suda el yıkamak gördüyseniz:

  • Paylaşılması gereken değerli fikirleriniz olabilir.

Rüyada çamurlu suda el yıkamak tüm arzularının yerine geleceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda el yıkamak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, diplomalarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada akan suda el yıkamak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda elini yıkamak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada suda bir şey yıkamak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada akan suda yüz yıkamak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada akan suda çamaşır yıkamak yolunda gideceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada suda buğday yıkamak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments