Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda buğday yıkamak

Rüyada suda buğday yıkamak

Rüyada suda buğday yıkamak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, takdir edileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda buğday yıkamak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Rüyada suda buğday yıkamak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Rüyada suda buğday görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalettir.

Rüyada buğday yıkadığını görmek zorluklarını aşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada buğdayı yıkamak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada buğday yıkamak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda bebek yıkamak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada suda ayakkabı yıkamak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada temiz suda halı yıkamak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments