Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda bir şey yıkamak

Rüyada suda bir şey yıkamak

Rüyada suda bir şey yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda bir şey yıkamak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada suda bir şey yıkamak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda yün yıkamak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına inanılır.

Rüyada temiz suda halı yıkamak gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak suda çamaşır yıkamak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda yıkamak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada köpüklü suda bulaşık yıkamak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments