Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda durmak

Rüyada suda durmak

Rüyada suda durmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Rüyada suda durmak gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Rüyada suda durmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caminin önünde durmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada havada asılı durmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok kolay bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze namazına durmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada denizde su üstünde durmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Rüyada hazırolda durmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada su içinde durmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işarettir.

Rüyada denizin üstünde durmak sıkıntılar son bulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments