Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda domuz görmek

Rüyada suda domuz görmek

Rüyada suda domuz görmek çevreye karşı itibarın artacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalettir.

Rüyada suda domuz gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada suda domuz görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuzu görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuz tekmelemek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada domuz beslemek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet eder.

Rüyada domuza ateş etmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada domuz öldürmeye çalışmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide domuz görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki domuz görmek başarıya giden yolların açık olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments