Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzu görmek

Rüyada domuzu görmek

Rüyada domuzu görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, huzurlu günlerin biteceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sağlığını geri kazanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına inanılır.

Rüyada domuzu gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Rüyada insanı domuz şeklinde görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalettir.

Rüyada domuza taş atmak ağır günler geçireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Rüyada domuza binmek yıkılacağına, üzüleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz burnu görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük domuz görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, başarılı bir kişi olunacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Rüyada domuz pişirmek yeni bir ortama girileceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada domuzla yüzmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuz ve yılan görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments