Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini öldürdüğünü itiraf etmek

Rüyada birini öldürdüğünü itiraf etmek

Rüyada birini öldürdüğünü itiraf etmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada birini öldürdüğünü itiraf etmek gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Rüyada birini öldürdüğünü itiraf etmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada aşk itirafı görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet eder.

Rüyada aşkını itiraf ettiğini görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşk itirafı almak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini itiraf etmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada itiraf duymak rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalet eder.

Rüyada günahını itiraf etmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada aşkını itiraf etmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, hoşgörülü biri olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments