Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada itirafta bulunmak

Rüyada itirafta bulunmak

Rüyada itirafta bulunmak müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, az da olsa feraha çıkılacağına işaret eder.

Rüyada itirafta bulunmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada itirafta bulunmak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, beklentilerine ulaşacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada günahını itiraf etmek huzurlu bir hayata adım atacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşk itirafı duymak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyi itiraf etmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Rüyada bir şey itiraf etmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Rüyada birine aşkını itiraf etmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, talihin yüzlerine güleceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalet eder.

Rüyada aşkını itiraf etmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşk itirafı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments