Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada itiraf dinlemek

Rüyada itiraf dinlemek

Rüyada itiraf dinlemek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, hoş olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada itiraf dinlemek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada itiraf dinlemek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşkını itiraf ettiğini görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada itirafta bulunmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine inanılır.

Rüyada bir şey itiraf etmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine tabir olunur.

Rüyada suçunu itiraf etmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada aşk itirafı görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada günahını itiraf etmek ona kavuşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşkını itiraf etmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments