Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir suç işlemek

Rüyada bir suç işlemek

Rüyada bir suç işlemek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir suç işlemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Rüyada birinin suç işlediğini görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir suç işlemek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada suç işlediğini görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suç işlemek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet eder.

Rüyada birinin suçunu üstlenmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, hayatının da düzene gireceğine, sırların ortaya çıkmasına inanılır.

Rüyada cinayetten suçlanmak bedeninin de iyileşeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işarettir.

Rüyada suçunu saklamak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Rüyada adam öldürmekle suçlanmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments