Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından suçlanmak

Rüyada başkası tarafından suçlanmak

Rüyada başkası tarafından suçlanmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kısmetinin kapanacağına, kendi patronu olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından suçlanmak gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmenin yollarını aramaya başlayabilirsiniz.

Rüyada başkası tarafından suçlanmak hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından suçlanmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından suçlanmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Rüyada bir suça ortak olmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suç üstlenmek maddi olarak zorluk çekileceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada suçunu itiraf etmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birinin suç işlediğini görmek helal kazanç elde edileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada suçsuz yere suçlanmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments