Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada subay olduğunu görmek

Rüyada subay olduğunu görmek

Rüyada subay olduğunu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, onun istediği yoldan gideceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada subay olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Rüyada eşini subay görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına işarettir.

Rüyada deniz subayı elbisesi giymek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada rütbeli subay görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada subay kıyafeti görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada subayla tokalaşmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet eder.

Rüyada hava subayı görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada subayı görmek eğer işsizse iş bulacağına, iyileşeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bayan subay görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments