Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz subayı elbisesi giymek

Rüyada deniz subayı elbisesi giymek

Rüyada deniz subayı elbisesi giymek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Rüyada deniz subayı elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada deniz subayı elbisesi giymek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada subay elbisesi giymek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada subay elbisesi görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz elbiseli subay görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına yorulur.

Rüyada deniz subayları görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz subayı görmek üstünlük elde edeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizci subayı görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalet eder.

Rüyada denizci subay görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments