Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su pompası görmek

Rüyada su pompası görmek

Rüyada su pompası görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, yuva kuracağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su pompası gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada su pompası görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına delalettir.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada tuvalet pompası görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada benzin pompası görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, nasibin bollaşacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işarettir.

Rüyada pompalı silahla ateş etmek kişinin her türlü zenginliğine, kişinin tek başına kalacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pompalı silah görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden su taşımak hem yaşama olan inancına kavuşacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments