Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pompalı silah görmek

Rüyada pompalı silah görmek

Rüyada pompalı silah görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, çıkmaza düşeceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, malını ve canını riske edeceğine işaret eder.

Rüyada pompalı silah gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Rüyada pompalı silahla ateş etmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada pompalı silah görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına tabir olunur.

Rüyada pompalı tüfekle vurulmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada su pompası görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet pompası görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada benzin pompası görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada polise silah sıkmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments