Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kenarında yılan görmek

Rüyada deniz kenarında yılan görmek

Rüyada deniz kenarında yılan görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulur.

Rüyada deniz kenarında yılan gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Rüyada deniz kenarında yılan görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada ırmak kenarında yılan görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada göl kenarında yılan görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada su kenarında yılan görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işarettir.

Rüyada dere kenarında yılan görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında cami görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz kenarından geçmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine delalettir.

Rüyada deniz kenarında kayalık görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments