Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kaplumbağa görmek

Rüyada su kaplumbağa görmek

Rüyada su kaplumbağa görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Rüyada bir sürü su kaplumbağası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yemek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada küçük su kaplumbağası görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine inanılır.

Rüyada büyük su kaplumbağası görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments