Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kadın görmek

Rüyada evin içinde kadın görmek

Rüyada evin içinde kadın görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, işlerin düşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bol muhabbette kalacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kadın gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kadın görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde ceylan görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evin içinde kaybolmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulur.

Rüyada evin içinde sel görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde kaplumbağa görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada evin içinde para görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, razı geleceğine delalettir.

Rüyada evin içinde domuz görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine inanılır.

Rüyada evin içinde siyah köpek görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments