Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde fare görmek

Rüyada su içinde fare görmek

Rüyada su içinde fare görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, nahoş sözler işiteceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada su içinde fare gördüyseniz:

  • Mecburiyetten cesaret gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde fare görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada su içinde fare görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kişiye hep umut olacağına delalettir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde fare öldürmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada yemeğin içinde fare görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde fare kovalamak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulur.

Rüyada unun içinde fare görmek ekmek ve dünya malı alacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına işarettir.

Rüyada kutu içinde fare görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments