Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde fare görmek

Rüyada suyun içinde fare görmek

Rüyada suyun içinde fare görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde fare gördüyseniz:

  • Zamanınızı önemli ilişkilerinize, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere veya eğitimlere ya da iş hayatınızla ilgili bilgi arttırıcı egzersizlere ayırmalısınız.

Rüyada suyun içinde fare görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde fare görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulur.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabının içinde fare görmek maddi kayıpların olacağına, işlerini boşvereceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalettir.

Rüyada yatağın içinde fare görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bazı iş birlikleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde fare görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada yemek içinde fare görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada unun içinde fare görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments