Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde balık görmek

Rüyada su içinde balık görmek

Rüyada su içinde balık görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada su içinde balık gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece karşıt fikirlerle karşılaşmayacaksınız.

Rüyada berrak su içinde balık görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinden balık toplamak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yalnız hissetmeye, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada su içinde balık tutmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde balıklar görmek sıkıntıların son bulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde balık görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde balık tutmak yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments