Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su fıçısı görmek

Rüyada su fıçısı görmek

Rüyada su fıçısı görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, sermaye elde edeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su fıçısı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Rüyada su fıçısı görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işarettir.

Rüyada su dolu fıçı görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bira fıçısı görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fıçı görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, malında zulüm meydana gelmesine işaret eder.

Rüyada fıçı bira görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, huzur ve saadet bulacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta fıçı görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada vişne suyu ikram etmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments