Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu fıçı görmek

Rüyada su dolu fıçı görmek

Rüyada su dolu fıçı görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, giderileceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Rüyada su dolu fıçı gördüyseniz:

  • Diğerlerini sizi desteklemeleri için ikna edebilirsiniz.

Rüyada su dolu fıçı görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada su fıçısı görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, adaletin geleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fıçı bira görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine delalet eder.

Rüyada bira fıçısı görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada fıçı görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tahta fıçı görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu balon görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu bardak görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments