Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bira fıçısı görmek

Rüyada bira fıçısı görmek

Rüyada bira fıçısı görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kazancın çoğalacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bira fıçısı gördüyseniz:

  • Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada fıçı bira görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Rüyada bira fıçısı görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, dertlerin bölüşüleceğine rivayet eder.

Rüyada fıçı görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Rüyada tahta fıçı görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su dolu fıçı görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok sayıda borca gireceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su fıçısı görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada çok bira içmek iyi halini yitireceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bira içen adam görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments