Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su falına baktırmak

Rüyada su falına baktırmak

Rüyada su falına baktırmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kötü halin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada su falına baktırmak gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Rüyada su falı baktırmak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada su falına bakmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet eder.

Rüyada su falına baktırmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, tecrübelerini aktaracağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada su falı görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini falcı görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve içip fal bakmak çözüm bulmak için fikir danışacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret eder.

Rüyada bakla falı baktırmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kahve fal baktırmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments