Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altında yüzmek

Rüyada su altında yüzmek

Rüyada su altında yüzmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su altında yüzmek gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Rüyada su altında yüzmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada suyun altından yüzmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, onların kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında yüzmek hem de yeni mülkler satın alacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz altında yüzmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada deniz altında yüzdüğünü görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ev taşımaya yorulmaktadır.

Rüyada altın içinde yüzmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sel suyunda yüzmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments