Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altında yaşamak

Rüyada su altında yaşamak

Rüyada su altında yaşamak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında yaşamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istendiği veya planlandığı şekilde yürümemesi durumunda rahatsızlığınızı dile getirmeniz veya göstermeniz sorun yaratabilir.

Rüyada su altında yaşamak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada denizin altında yaşamak sıkıntıların bir anda biteceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz altında yaşadığını görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde yaşamak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada suyun altına girmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında yılan görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, vaaz ve nasihate, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
şeyhmus

rüyada suyun altında balık gibi yaşam vardı ve okula gıdıyodum okulda ınsanlarla tartışıyodum ama suyun atında sankı gercek bır hayat sürüyormuşum gibiydi