Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın nişanlını görmek

Rüyada ayrıldığın nişanlını görmek

Rüyada ayrıldığın nişanlını görmek yardımda bulunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, düşmanını alt edeceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığın nişanlını gördüyseniz:

  • Şimdilik gözden uzak olan pürüzler sonradan başınıza dert olabilir.

Rüyada nişanlanmak ve ayrılmak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlıdan ayrıldığını görmek bolluk içine olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığı nişanlısını görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, güzel bir hayatı olacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlıyken ayrılmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı nişanlısıyla barışmak gözünün de gönlünün de doyacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı nişanlıyı görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlı çiftin ayrıldığını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments