Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanmak ve ayrılmak

Rüyada nişanlanmak ve ayrılmak

Rüyada nişanlanmak ve ayrılmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, inancının eksileceğine yorulur.

Rüyada nişanlanmak ve ayrılmak gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada nişanlanmak ve ayrılmak hayırlı kararlar alacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki nişanlının ayrıldığını görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, daha iyi anlaşır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlınla ayrılmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı nişanlısıyla barışmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin nişanlısından ayrıldığını görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldıgın nişanlıyı görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlı çiftin ayrıldığını görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlıyla ayrılmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, maddi imkânlarının artacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments