Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı nişanlıyı görmek

Rüyada ayrıldığı nişanlıyı görmek

Rüyada ayrıldığı nişanlıyı görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, düşmanlarının güçleneceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, parasına da para ekleyeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı nişanlıyı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada nişanlısından ayrılmak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlı ayrılmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlıdan ayrılmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığı nişanlıyı görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın nişanlını görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada iki nişanlının ayrıldığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlının ayrıldığını görmek aşının da çoğalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek büyük borçlar alınacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments