Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyken ayrılmak

Rüyada nişanlıyken ayrılmak

Rüyada nişanlıyken ayrılmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, arkasından iyi konuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, huzurunu yerine getireceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlıyken ayrılmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler veya gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada nişanlının ayrıldığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlıyken ayrılmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldıgın nişanlıyı görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada nişanlıyla ayrılmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıların ayrıldığını görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığı nişanlısıyla barışmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın nişanlını görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments