Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözleşme yapmak

Rüyada sözleşme yapmak

Rüyada sözleşme yapmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sözleşme yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketleriyle ilgilenmek yerine, ilişkilerinize odaklanmanızda fayda var.

Rüyada sözleşme yapmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine delalet eder.

Rüyada iş sözleşmesi yapmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sözleşme imzalamak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sözleşme görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulur.

Rüyada iş sözleşmesi imzalamak kişinin iyi hale geleceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş sözleşmesi görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birine düğün yapmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasıyla zina yapmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, rahat rahat yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments