Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözleşme görmek

Rüyada sözleşme görmek

Rüyada sözleşme görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulur.

Rüyada sözleşme gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada iş sözleşmesi yapmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işarettir.

Rüyada sözleşme imzalamak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sözleşme görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kötü günlerin biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sözleşme yapmak eline güzel fırsatların geçeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş sözleşmesi görmek günden güne kazancının artacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalettir.

Rüyada iş sözleşmesi imzalamak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments