Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küfür işitmek

Rüyada küfür işitmek

Rüyada küfür işitmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada küfür işitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Rüyada küfürlü sözler işitmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinden küfür işitmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, hatalarını fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küfür işitmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, kasasının daha çok para dolacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Rüyada güzel söz işitmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada kuran sesi işitmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada ölü birinden azar işitmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada isim işitmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden güzel söz işitmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments