Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yangın görmek

Rüyada büyük yangın görmek

Rüyada büyük yangın görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada büyük yangın gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada büyük bir yangın görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük yangın görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük yangın görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada camide yangın görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yangın görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına yorulur.

Rüyada dağlarda yangın görmek yıpranacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada samanlıkta yangın görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahalle yangını görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments