Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak yangını görmek

Rüyada uçak yangını görmek

Rüyada uçak yangını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak yangını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.

Rüyada uçak yangını görmek yapılan planların alt üst olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada yangın felaketi görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada yangın içinde kalmak sorunların aşılacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi yangını görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfakta yangın görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, lüks, konfor içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük yangın görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada işyerinde yangın çıktığını görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yangına girmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments