Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şömineli ev görmek

Rüyada şömineli ev görmek

Rüyada şömineli ev görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, endişelerin biteceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada şömineli ev gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamanızı engelleyebilir.

Rüyada evde şömine görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şömineli ev görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, toplumda yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada şömine yakmak başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şöminede ateş yakmak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada şöminenin yandığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, içine kapanacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şömineye odun atmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada şömine temizlemek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanın evleneceğini görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, başarılı bir insan olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments