Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şöminede ateş yakmak

Rüyada şöminede ateş yakmak

Rüyada şöminede ateş yakmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada şöminede ateş yakmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerin çarpıtılmaması gerekiyor.

Rüyada şöminede ateş yakmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına delalet eder.

Rüyada şömine yakmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulur.

Rüyada şömine temizlemek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kötü karakterli bir kadına işarettir.

Rüyada şömineye odun atmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şömineli ev görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada şöminenin yandığını görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Rüyada evde şömine görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ısınmak için ateş yakmak aşık olacağına, ruhunu güzelleştireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments